Om Ansigtsvisir

Ansigtsvisir og mundvisir er godkendt!

Ansigtsvisir er godkendt i det offentlige rum herunder kollektiv trafik, restauranter mv.

Et ansigtsvisir kan være et godt alternativ til mundbindet og eller et mundvisir kan være en løsning for dig – alle Protected.dks visirer er CE-godkendt.

Det skal påpeges at et ansigtsvisir ikke er medicinsk udstyr eller et personligt værnemiddel. Men man kan anvende det som et alternativ til mundbind. Et ansigtsvisir eller et mundvisir er derfor en god løsning til personer, der skal beskytte sig i længere tid ad gangen.

Ansigtsvisir

De forskellige typer visirer

Et hagevisir/mundvisir dækker udelukkende munden og næseområdet, og det forhindrer dermed en stor del af spyt/aerosoler i at blive overført til andre mennesker, når det ikke er muligt at holde afstand.

Et ansigtsvisir vil være endnu mere effektivt i forhold til at mindske smittespredning, hvor Protected.dk mundbind er det mest effektive, da disse som de eneste på markedet er testet til 100% bakteriefiltreringseffektivitet – læs mere om mundbind her.

Sundhedsstyrelsen har lavet følgende folder, Brug af mundbind i det offentlige rum: dokumentation og anbefalinger der også beskriver lidt om Ansigtsvisir.

Protected.dk har 3 modeller af ansigtsvisir på lager

  • Hagevisiret/mundvisiret – let at montere, dækker udelukkende mund + næse.
  • Fuldt ansigtsvisir – højeste kvalitet, tykt glas, udskifteligt glas, produceret i DK.
  • Letvægts vippe visir – Et let visir, hvor glasset kan vippes op.

 

Kort om Ansigtsvisir og afskærmning

Visiret beskytter dig ikke mod bakterier og virus, men det er et godt alternativ til at undgå, at mundspyt spreder sig mennesker imellem, f.eks. under samtaler og ved nys eller hoste.

Krav om mundbind / visirer kan læses her. Definition af visir forstås som følger ”bekendtgørelsen om krav om mundbind mv.” § 6, stk. 2: ” Ved visir forstås i § 1, stk. 1, og § 2, stk. 1, skærme af plastik, der dækker øjne, næse og mund eller næse og mund, men som ikke er tætsluttende omkring ansigtet.”

Det er vigtigt at pointere at sundhedsstyrelsens anbefaling er at benytte mundbind, hvilket også er Protected.dks holdning. Det anbefales at læse sundhedsstyrelsens anbefalinger for brug af værnemidler for yderligere information.

POPULÆRE ANSIGTS VISIRERKort om Mundvisir

Hage/mundvisiret monteres ved hagestøtte samt justerbare snore, hvilket gør at du får en god pasform, så hage visiret sidder tilpas godt fast uden gener. Snorene monteres bag ørerne, og er let at tilpasse den enkelte bruger. Hagestøtten gør at hage visiret har den præcis korrekte afstand til dit ansigt. Dette sikrer, at make-up og lign. ikke kommer i karambolage med mundvisiret. Et mundvisir kan også bæres af folk med briller, da det vil undgå at brillerne dugger til, hvilket for mange er et problem, når briller bliver brugt i kombination med mundbind. Det bemærkes at Protected.dk mundbind, er udviklet med et specielt inderlag, der netop mindsker fugt i at opstå, samt gør det lettere at trække vejret, hvilket vi har fået mange positive tilkendegivelser om fra vores kunder.
mundvisir

Et mundvisir gør det naturligt let at trække vejret, da det er meget åbent, i forhold til et fuldt ansigtsvisir, eller et mundbind. Det betyder, at også personer med vejrtrækningsproblemer, astmatikere osv., vil kunne bære et mundvisir uden de store gener.

Har du eksem, sart hud eller anden hudsygdom, vil et visir typisk være en mere skånsom løsning for huden, da fugt- og varmegener, som ofte vil opstå ved brug af andre mundbind på markedet. Vi anbefaler ved sådanne gener, at et Protected.dk mundbind forsøges, såfremt man ønsker den optimale beskyttelse.

De gennemsigtige visirer

Transparente visirer gør det let at kommunikere da man kan se igennem visiret, letter kan det i mange tilfælde gøre det lettere at kommunikere med andre, da mimikken i ansigtet kan se, hvilket det ikke til fulde kan, ved brug af mundbind. Det kan være en fordel, hvis man har direkte kundekontakt på restaurant, neglebehandlinger, butiksmedarbejdere, hvis man besøger demente eller andre andre med psykisk lidelse, eller andre former situationer, hvor det er vigtigt at kunne se mimikken i ansigtet.

Da visirerne er transparente, gør det at du altid har fuldt udsyn. Visirer er lette at rengøre og genbruge – hygiejnen er i top. Et visir er meget let og hurtigt at rengøre, hvilket giver mulighed for at man kan anvende det flere gange, hvis man regelmæssigt renser det. Dette gøres ved at benytte godkendt håndsprit – alternativt med varmt vand og sæbe, hvilket både er godt for miljøet og pengepungen.

Et ansigts/mundvisir hjælper dermed med at højne hygiejnen, så længe de rengøres efter forskrifterne – og udskiftes når de er slidte. Dette er især vigtigt, ved arbejde med fødevarer, samt i brancher hvor man er tæt på andre mennesker.

En brugbar løsning

Et visir er en udmærket løsning til dig der arbejder med detail, på restauranter, hoteller, klinikker eller andre erhverv der kræver direkte kundekontakt. Et ansigts-/mundvisir gør at du uden at miste udsyn kan udføre dit arbejde, og uden at din komfort væsentligt forringes.
Det er igen vigtigt at pointere at sundhedsstyrelsens anbefaling er at benytte mundbind, hvilket også er Protected.dks holdning.

has been added to your cart.
Checkout