Værnemidler

Protected Værnemidler
  

VÆRNEMIDLER FRA PROTECTED

– DIN LEVERANDØR AF KVALITETS PRODUKTER

Værnemidler er et vigtigt element i forhold til at beskytte sig selv mod virus og bakterier. Især ved en pandemi som Covid-19, er det ekstra vigtigt at være opmærksomme på, at benytte sig med de rigtige værnemidler. Der er stor forskel på situationerne, hvor man skal bruge de enkelte værnemidler.

F.eks. benytter sygeplejersker i Covid-19 test-centre sig at såvel et IIR mundbind, samt et ansigtsvisir, for at være ekstra beskyttet.
I dagligdagen bør et mundbind eller et ansigtsvisir være fornuftige værnemidler, men går man ind i et rum, hvor det mistænkes at der er en der er smittet, bør man vælge at benytte både et mundbind og et visir som værnemiddel. Sundhedsstyrelsen anbefaler brug af mundbind fremfor ansigtsvisirer, da disse generelt giver den bedste beskyttelse.

Protected.dk har et udvalg af værnemidler som ansigtsvisirer, mundvisirer samt mundbind, der er testet til 100% bakteriefiltreringsevne – læs mere om Protected.dks unikke mundbind her. Udover dette tilbydes et stort udvalg af hånddesinfektion.

Er du erhvervskunde, så rekvirer vores nyeste brochure ved at skrive til erhverv@kundeservice.dk.

Nedenfor ses et udvalg af vores mundbind, med den bedste test-rapport i markedet.
   

IIR MUNDBIND

Dansk Emballage & Vejledning – CE Godkendte IIR Mundbind – 3 Lag – Stænk Resistent


  

UDVALGTE PRODUKTER

Klik “Køb flere værnemidler“ øverst, for at se flere produkter.


IIR Mundbind

Protected.dk IIR 3-lags engangsmundbind

Vi har valgt udelukkende at sælge CE-mærkede mundbind, af medicinsk kvalitet Type IIR, da vi ønsker at beskytte vores kunder på bedst mulig måde. Forskellen på de forskellige mundbind kan ses nedenfor:

Stofmundbind: Anbefales ikke af Protected.dk, da sikkerhedsniveauet efter Protected.dk´s anbefaling ikke højt nok, set i forhold til engangsmundbind

Type I: Garanteret via CE-mærkning ≥ 95% bakteriefiltreringseffektivitet

Type II: Garanteret via CE-mærkning ≥ 98% bakteriefiltreringseffektivitet

Type IIR: Samme som Type II, men hvor et af lagene i mundbindet beskytter mod stænk (F.eks. ved host, nys el. lign.). Dette lag hedder et “medicinsk melt-blown lag”.

Protected.dk´s  Type IIR mundbind er testet til at give 100% bakteriefiltreringseffektivitet, hvilket sikrer den optimale beskyttelse. Se evt. test-rapport her. Derfor giver mundbind af Type I, II eller stofmundbind generelt, markant mindre beskyttelse end Type IIR.

Type IIR giver en særdeles god beskyttelse mod luftbårne partikler fra nys, hoste og tale, og har høj komfort, selv efter langvarig brug. Det er vigtigt at følge anvisningerne for brug af mundbind, og endnu vigtigere at skifte dem regelmæssigt, hvilket vi ser er en stor udfordring for især stofmundbind.

Se alle Produkter

KVALITETS HÅNDDESINFEKTION

Bryd smittekæden med hånddesinfektion
Hænderne er vores største smittekilde og hyppig håndvask og hånddesinfektion er uungåelige midler til at øge hygiejnen og forebygge smittespredning. Når risikoen for overførsel af bakterier og vira skal mindskes, er en alkoholbaseret hånddesinfektion dokumenteret effektiv.

Vi anbefaler at du anvender en 85% ethanolbaseret hånddesinfektion. Vores sortiment indeholder en 85% hånddesinfektion i flydende samt gel form i forskellige forpakninger, med genindfedtende effekt til skånsom desinfektion, og alle vore hånddesinfektionsprodukter er godkendte i forhold til europæisk EN standard.

Se alle Produkter

PROTECTED.DK

-EN STABIL ERHVERVSLEVERANDØR

Ønsker du og din virksomhed værnemidler af allerhøjeste kvalitet? Vi sælger CE-mærkede mundbind og visirer af medicinsk kvalitet, da vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet. Tilsvarende diverse desinfektionsmidler af f.eks. Plum og Pristine – naturligvis med 85%. Ved at vælge Protected.dk, sikrer vi dig og din virksomhed:

 • At du får et værnemidler af allerhøjeste kvalitet
 • Yderst konkurrencedygtige priser
 • Hurtig leveringstid – vi er lagerførende, og sender ud samme dag ved bestilling inden kl. 14:00
 • Kundeservice der er klar til at hjælpe dig – telefonisk eller pr. mail.
 • Abonnementsservice der sikrer levering af mundbind hver måned – eller efter behov.

Se alle Produkter

DANSK PRODUCERET VISIR

Dette højkvalitetsvisir, der er udviklet af idé-Pro, er udviklet i samarbejde med det danske sundhedsvæsen, og er blevet en favorit i det meste af Europa.

Bemærk at glasset til visiret kan udskiftes, så man undgår at købe et helt nyt visir, hver gang at man ønsker at skifte frontglasset.

Visiret kan bæres en hel arbejdsdag uden ubehag, og er:

 • Udviklet og produceret i Danmark
 • CE-godkendt
 • Genanvendelig – visir glasset kan udskiftes
 • Let at rengøre
 • Med over en million fremstillede enheder er denne blevet afprøvet og testet i utallige situationer, og har fået adskillige rosende ord med på vejen.

  Se alle Produkter

  Beskyttelse med Visir

    

  UDVALGTE ERHVERVS PRODUKTER


  OM PROTECTED.DK

  Protected blev lanceret i 2014, og har igennem alle årene fokuseret at levere det sikkerhedsudstyr med det højeste kvalitetskrav til vores kunder. Protected er en dansk virksomhed, der fokuserer på at have produkter med dansk emballage, dansk kundeservice med stor fokus på tilgængelighed.

  Hvorfor Protected.dk

  • Registeret Importør hos lægemiddelstyrelsen
  • CE-Godkendte Mundbind
  • Tilfredse Kunder
  • Hurtig Levering
  • Bedste produkter på markedet
  • Vi er der for dig!

  Om Protected

  • Dansk virksomhed etableret i 2014 med fokus
   på sikkerhedsudstyr
  • Registreret hos lægemiddelstyrelsen
  • Høj kundetilfredshed
  • Levering til tiden
  • De højeste kvalitetskrav til vores produkter
  • Dansk kundeservice på telefon og e-mail.
  • Dansk emballage

  Kontakt Os

  Protected.dk ApS
  Tornegårdsvej 63
  2620 Albertslund
  Cvr.: 27263623

  Telefon: +45 7199 7566
  Man. – Tors. fra 10:00 – 14:00

  E-mail: kundeservice@protected.dk

  has been added to your cart.
  Checkout